Kursutbud & Anmälan

För att se och anmäla till de kurser vi har just nu just nu, vänligen använd den här länken >>>

Finns inte just din eftersökta kurs i utbudet idag? Fyll i en intresseanmälan så hjälper du oss att skapa kurser som passar.

Vårt kursutbud

Upptäck Vårt Spännande Kursutbud i Hundträning!

Vill du och din fyrbenta vän ta era färdigheter till nästa nivå? Vi har ett brett utbud av kurser för alla nivåer – från nybörjare till avancerade deltagare. Våra kurser är utformade för att stärka bandet mellan dig och din hund och för att ni tillsammans ska ha roligt under lärandet.

Valpkurser: Börja er resa tillsammans på bästa sätt! Våra valpkurser ger dig de verktyg du behöver för att navigera i livet med en ny valp, med fokus på allt från grundläggande lydnad till socialisering.

Allmänlydnad & Lydnadstävling: Är du ny inom hundträning eller siktar på att tävla? Våra lydnadskurser täcker allt från grundläggande kommandon till tävlingsförberedelser, perfekt anpassade för att möta både nybörjares och erfarnas behov.

Spår och Sök – Upptäck och Utveckla Din Hunds Naturliga Talanger: För den äventyrslystne! Våra kurser i spår och sök är utformade för att utmana och utveckla din hunds naturliga förmågor. Lär dig hur du kan leda och stödja din hund genom spännande sök- och spårövningar som stärker såväl mentala som fysiska färdigheter. Dessa kurser är perfekta för alla som vill ha en aktiv och engagerande hobby tillsammans med sin hund.

Specialsök och Nosework: Ge dig ut på ett äventyr med specialsökskurser i unika miljöer upptäck din hunds enastående förmåga att arbeta med nosen. Perfekt för dig som vill utforska din hunds sökförmåga eller förbereda er för tävling.

Agility för Alla Åldrar: Från fortsättningskurser för ungdomar till förberedande pass för valpar och unghundar, vi har något för varje agilityentusiast. Våra erfarna instruktörer står redo att hjälpa dig och din hund att bemästra banan med glädje och precision.

Rallylydnad – med glädje och samarbete: I våra kurser kommer ni få hjälp att stegvis utvecklas från den allra första lydnadsgrunden, med bättre kontakt och samspel, för att efter hand klara mer avancerade moment. Passar alla hundar och förare då alla kan utvecklas i egen takt. Blir ni sugen på att prova tävling så finns både kurser och tävlingsklasser på olika nivåer.

Fördjupa Dig i Appellklass Lydnad och Tävlingsförberedelser: Våra kursalternativ i appellklass lydnad är perfekta för dig som vill förbereda din hund för tävlingsbanan. Här fokuserar vi på de tekniker och moment som krävs för att lyckas i lydnadstävlingar. Kursen är utformad för att utveckla både hunds och förarens färdigheter, öka självförtroendet och stärka samarbetet.

IGP/BSL Träning – För den Aspirerande Skyddshunden: Är du intresserad av mer specialiserade discipliner som Internationell Brukshundsport (IGP, tidigare känd som Schutzhund) eller BSL (Bruksspår Lydnad)? Våra kurser i IGP/BSL är skräddarsydda för att utveckla din hunds skyddsinstinkter, spårningsförmåga och lydnad under kontrollerade och säkra former. Idealiskt för ägare som vill engagera sig seriöst med sin hund inom dessa krävande och belönande discipliner.

Med kursstart vid flera tillfällen under året och möjligheter till både praktisk och teoretisk undervisning, finns alltid en möjlighet att hitta en kurs som passar just er. Missa inte chansen att utvecklas tillsammans med din hund – utforska vårt kursutbud och anmäl er idag!